MUDU projects – Multifunctional Urban Design Utility

Įmonės pagrindinė veikla: specializuota projektinė, gamybinė veikla, susijusi su pilnu ofisų, kitų komercinių, viešųjų erdvių, bei gyvenamosios paskirties patalpų įrengimu, baldų gamyba, pardavimu.

Prie pagrindinių veiklos sričių glaudžiai siejasi ir šios paslaugos, kurias mes taip pat įgyvendiname. Erdvių projektavimas, interjero kūrimas, konsultavimas, planų- baldų brėžinių paruošimas, baldų gamyba ir pardavimas, tiekėjų optimizavimas bei parinkimas projektui, serviso darbai, apšvietimo  pardavimas – įrengimas, akustikos elementų, bei šių sprendimų pritaikymas erdvėse.

2000 kv. m gamybinių patalpų ir patyręs personalas mums leidžia įgyvendinti bet kokios apimties sumanymą, kuriant bei gaminant baldus.

Įmonės tikslas – mūsų klientui pasiūlyti, bei įgyvendinti jam pritaikytus ir geriausiai tinkančius sprendimus. Pritaikyti socialiai ergonomiškus siūlymus su naujausiomis išmaniomis technologijomis, bei tvarius ateičiai pritaikytus sprendimus. Sukurti ir individualizuoti projektus pagal kiekvieno kliento poreikius, kurie atspindėtų aukštus kliento lūkesčius, bei norimą vertę.

KAIP MES DIRBAME

  • Sukuriame ar padedame įgyvendinti idėją nuo pradžios iki galo. Mes įgyvendiname projektą nuo detalių brėžinių ar vizualizacijų iki visos apimties ir finišo dienos, taip sutelkiant visą projektą administruoti ,,vienose rankose‘‘.
  • Suvaldome ir suderiname projektą su visais rangovais ir pasiūlome geriausią gautą sprendimą ir kainą visoms sprendimus priimančioms, bei suinteresuotoms šalims.
  • Įsitraukiame į pradėtą projektą ir atliekame tik reikalingą apimtį, ar dalį projekto įgyvendinimo.
  • Konsultuojame ir edukuojame apie erdves, daiktus, jų ergonomišką panaudojimą, bei funkcinį pritaikomumą.
  • Optimizuojame projekto įgyvendinimo kaštus.
  • Padedame įsigyti bet kokio gamintojo, prekės ženklo produktus iš bet kurio pasaulio taško.